Over Photo Video Boutique

"Als iemand mij 3 jaar geleden had verteld dat ik in 2022 m'n eigen bedrijf zou opzetten en fulltime videograaf zou zijn had ik heel hard gelachen, vanuit ongeloof....."

Mijn passie ingezet voor videografie

In 2020 heb ik een carriereswitch gemaakt, van mijn vaste baan in het ziekenhuis naar van mijn grote passie filmen mijn fulltime job te maken.
Vandaag de dag is er niks mooiers om iedere dag op te staan en vanuit mijn passie en enthousiasme te kunnen werken.
Creatief werken aan visuele content
Ik ga 100% voor mijn dromen en doelen en werk continu aan mijn ontwikkeling als filmmaker en ondernemer.
Met video elkaar versterken
Ik vind het heel belangrijk om tevreden klanten en waardevolle partnerships te hebben. Dàt maakt mijn werk zo bijzonder, iets moois te maken middels video voor iedere klant en connecten met andere ondernemers om elkaar te versterken en het maximale uit elkaars talenten te halen.

Bruiloften filmen

Neem ook eens een kijkje op onze speciale bruidsvideografie-website. Wat tof dat je nu hier een kijkje komt nemen.

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het lijkt mij een eer en is mijn allergrootste passie om jullie grote en mooiste dag uit jullie leven en ja-woord vast te mogen leggen op video. Er bestaat niks mooiers dan hiervan getuige te mogen zijn vanachter mijn camera. Ik creëer van jullie trouwdag een video die je keer op keer wilt zien, samen, met vrienden of familie. Ik maak een herinnering met

beeld en geluid waardoor je jullie bruiloft keer op keer opnieuw beleeft. Dat wil toch ieder bruidspaar?

Mensen bereiken met visuele content

tirza Koman uitvaartmovie
"Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap van het bestaan van videografie, fotografie en photovideoboutique.nl! Waarom ik dit vertel?"
Tirza Verduin
Werkwijze
Met passie en enthousiasme werken aan visuele content.
Lees verder
Tarieven
Bekijk de gunstige tarieven in de vorm van drie pakketten.
Lees verder
Meer in ons Blog
Lees meer ervaringen en artikelen op de blogpagina.
Lees verder
© Photo Video Boutique | Website door
Click Active Internet en Media
crossmenuarrow-right